Download de revor matrasbrochure

studiosfeersetting-innergeticLR-jpg

Een matras kies je niet op 1,2,3...

Het kiezen van de juiste matras is niet eenvoudig. Er is een breed aanbod aan verschillende soorten matrassen, maar welke matras moet je nu kopen?

Bij het aankopen van een nieuwe matras is het van uiterst belang dat je een matras kiest die past bij jouw lichaam. Factoren als lengte, gewicht en gestalte spelen hier een grote rol in. Maar bij Revor gaan we zelf zodanig ver dat we rekening houden met transpiratie, allergieën, ergonomische excellentie, etc...

Download onze uitgebreide matrasbrochure en leer alles over het vinden van de geschikte matras voor de perfecte nachtrust.

 

Heb  je na het lezen van de matrasbrochure een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op met ons en dan beantwoordt Jan, onze slaapcoach, met plezier op jouw vraag! 

Ben je overtuigd van je keuze en heb je geen vragen meer? Ga dan snel langs bij jouw plaatselijke Revor verdeler om je gekozen matras uitgebreid uit te testen! 

Revor Bedding maakt matrassen die jou beter doen slapen. Véél beter... Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf kennen.
Transpireer je makkelijk ‘s nachts? Heb je nogal vaak last van hevige rugpijn? Zoek je een matras met ongekend comfort? Ben je gevoelig voor allergieën of huisstofmijt?

Zoek je eerder een matras gemaakt met recycleerbare materialen? Elke Revor matras die onze fabriek verlaat is ergonomisch, ventilerend, ondersteunend en heeft een hoog comfortgehalte. Toch is de ene matras de andere niet.

Elk type heeft zijn eigen unieke focuspunten. Alle matrassen zijn opgebouwd uit een uitgekiende mix van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor ze aan de hoogste ergonomische en hygiënische eisen beantwoorden en behoren tot de beste van de klas. Vind de Revor matras die het beste bij je past en slaap als nooit te voren.