Revor goes green

30.000 extra werknemers

Bijen krijgen het steeds moeilijker en worden met uitsterven bedreigd. Ze hebben nochtans een belangrijke functie voor de bestuiving van voedingsgewassen.

Om de natuur wat te helpen hebben we op ons bedrijfsgebouw bijenkasten gezet met 30.000 bijen.

revor-bijen

Zonnepanelen

Van op de grond zie je ze niet maar op ons dak liggen honderden zonnepanelen die ons voorzien van groene energie.

zonnepanelen

Digitale garantie informatie

We voeren een printstop in op vlak van onze garantie informatie. Voordien vond je alles terug in een geprint boekje in elke Revor-matras. Vanaf het najaar kan je alles digitaal raadplegen via een QR code op het matraslabel. Met deze maatregel sparen we maar liefst 100 bomen per jaar.

digitale-garantie-informatie

Green office

Ook op kantoor doen we heel wat zaken om milieubewuster te werken. Zo worden onze mensen gestimuleerd om zo weinig mogelijk te printen en vragen we hen om de computers elke avond volledig uit te schakelen. Uiteraard wordt ons afval gesorteerd en gebruiken we hervulbare drinkflessen i.p.v. plastic wegwerp flesjes.

green-office

Meer te weten komen over Revor?

Meer weten over Revor

LEES OOK

Slaaptips

De 6 grootste ergernissen in bed bij koppels

Niets zo gezellig als samen met je partner onder de wol kruipen. Net voor het slapen gaan nog eens lekker dicht tegen elkaar aanliggen, en slaaptijd! ...

Lees meer »

Slaaptips

Genoeg schaapjes geteld? Deze tips om sneller in slaap te vallen werken wel

Iedereen kent het wel: je kijkt al de hele dag uit naar je warme bed, maar nét wanneer je je hoofd op het kussen legt, kan je de slaap niet vatten. ...

Lees meer »