Revor goes green

30.000 extra werknemers

Bijen krijgen het steeds moeilijker en worden met uitsterven bedreigd. Ze hebben nochtans een belangrijke functie voor de bestuiving van voedingsgewassen.

Om de natuur wat te helpen hebben we op ons bedrijfsgebouw bijenkasten gezet met 30.000 bijen.

revor-bijen

Circulaire matras

Een matras die geen nachtmerrie is voor de natuur...          Dat is wat we bij Revor bedding ontwikkeld hebben.

Circulair betekent dat alle materialen die we verwerken voor onze matrassen eindeloos hergebruikt kunnen worden zonder dat de waarde ervan omlaag gaat. Als jouw matras na enkele jaren gerecycleerd wordt kunnen we alle onderdelen gebruiken voor een nieuwe, evenwaardige matras.

Voor de ontwikkeling van de circulaire matras werkt Revor samen met Niaga®. Deze Nederlandse partner is pionier op vlak van circulariteit en her-ontwerpt alledaagse producten zodat afval tot het verleden gaat behoren. Samen ontwerpen we voor hergebruik, zodat materialen nooit meer verloren gaan. Daarmee zijn de producten ook gezonder, zonder in te leveren op kwaliteit.

Circulaire Matras

Zonnepanelen

Van op de grond zie je ze niet maar op ons dak liggen honderden zonnepanelen die ons voorzien van groene energie.

zonnepanelen

Digitale garantie informatie

We voeren een printstop in op vlak van onze garantie informatie. Voordien vond je alles terug in een geprint boekje in elke Revor-matras. Vanaf het najaar kan je alles digitaal raadplegen via een QR code op het matraslabel. Met deze maatregel sparen we maar liefst 100 bomen per jaar.

digitale-garantie-informatie

Green office

Ook op kantoor doen we heel wat zaken om milieubewuster te werken. Zo worden onze mensen gestimuleerd om zo weinig mogelijk te printen en vragen we hen om de computers elke avond volledig uit te schakelen. Uiteraard wordt ons afval gesorteerd en gebruiken we hervulbare drinkflessen i.p.v. plastic wegwerp flesjes.

green-office

Meer te weten komen over Revor?

Meer weten over Revor

LEES OOK

Nieuws

Waarom de beste slaper Kuurne-Brussel-Kuurne wint

Ontdek 5 tips hoe een renner Kuurne-Brussel-Kuurne kan winnen. Test ze zelf op de KBK Cyclo of kijk zondag uit naar de beste slaper! 1) Je slaap met ...

Lees meer »

Nieuws

Gepersonaliseerde Revor matrassen voor Alpecin-Deceuninck wielerteam

Gepersonaliseerde Revor matrassen voor het Alpecin-Deceuninck wielerteam Revor Bedding, de West-Vlaamse matrassen- en beddenfabrikant uit Kuurne, ...

Lees meer »